Braktisi edhe lindjen e vajzës për t’i dhënë trofeun Mesit, portieri i Argjentinës: Gruaja më ka dënuar, nuk më lë të takoj fëmijën

admin 0

Braktisi edhe lindjen e vajzës për t’i dhënë trofeun Mesit, portieri i Argjentinës: Gruaja më ka dënuar, nuk më lë të takoj fëmijën

Nëse Mesi arriti që të fitonte tr ofeun e parë me Argjentinën, “pleshti” duhet të falënderoj portierin e Kombëtares, Emiliano Martinez. Ky i fundit arriti që të priste tre p enallti kundër Kolumbisë në gjysmëfinale, ndërsa mbajti portën e p aprekur në finale me Brazilin duke bërë shpëtimtarin në ra stet e Gabigol dhe Richarlison.
S akrifica që ka bërë ga rdiani i Aston Vilës që Mesi të fitonte këtë t rofe është e jashtëzakonshme. I martuar prej disa vitesh me Mandihna Martinez, çifti u bë me fëmijën e dytë në nisjen e K upës së Amerikës. Por Emiliano zgjodhi që të mos shkonte në lindjen e vajzës së tij për t’iu përkushtuar maksimalisht Argjentinës.
“Nuk kam fjalë që ta përshkruaj këtë moment. E kam ëndërruar që kur isha fëmijë. Shkova te Arsenali në moshën 17-vjeçare për një j etë më të mirë për vete dhe familjen. E dija që nuk isha i pranishëm për lindjen e vajzës sime dhe kjo më bëri më të fortë. Kam punuar me ps ikologun për t’iu përkushtuar Argjentinës. I thashë gruas se dua t’i jap titullin më të mirës në botë. I tregova se ishte ëndrra ime, por ajo më dë noi. Nuk po më lë akoma që të takoj vajzën time. Kam kaluar shumë gjëra. Njerëzit nuk e besuan, por unë hyra në hi stori”, tha Martinez. /Sport Ekspres/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *