Bukuroshja Italiane: Me shqiptaret deshiroj qe ta b.eje cdo dite sepse ata …

admin 0

Bukuroshja Italiane: Me shqiptaret deshiroj qe ta b.eje cdo dite sepse ata …

Bukuroshja ITALIANE vjen me dekl.arate te forte per shqiptaret. Gjate nje sfilate e mbajtur ne Milano te Italise, ajo kapet nga gazetari dhe i thot:Valle mos je shqiptar ti ? Gazetari ia kthen: Jo pse? Modelja ia kthen: sepse dua me shqi.ptaret ta b.ej cdo dit, se jane bi.sha te sht.r.at dhe jane shume xhentil por kur i them qe te jene me te e.ger ata men.jehere shen.drrohen ne ege.rs,ira prandaj d.ua qe shqiptaret te ne shkruajne dhe si dihet ndoshta e zgjedh ndonje, skan lidhje le.ket, sepse i dua si popull,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *