Bürri E Gjën Grüän Me Të Däshürin, Nük Ü Besön S,yve Kür E Sh,eh Se Me Kë Ishte (Videö)

admin 0

Një burr ka “marrë dhuratën” më të shëmtuar për Shën Valentin pasi ka zbuluar se bashkëshortja e saj, më te cilin kishte 3 vite martesë dhe një fëmijë 1 vjeç, e tradhtonte.Sipas gazetarit të “a.i”, burri e ka zbuluar se ajo e tradhtonte prej kohësh me fqinjën e tyre.Ndërsa menjëherë pas zbulimit të kësaj tradhtie, ata i kanë dhënë fund martesës, me një …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *