Burri I Saj Cmendi Vendin! Ky Ka Qenë Burri I Eli Farës, A E Dini Pse Nuk U Martua Më?

admin 0

Burri I Saj Cmendi Vendin! Ky Ka Qenë Burri I Eli Farës, A E Dini Pse Nuk U Martua Më?

Kjo pasi këngëtarja korçare është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte disa muajëshe. Por, edhe më pas Eli nuk është martuar më.ë asnjë lidhje tjetër dashurie, ose të paktën asgjë nuk ishte e konfirmuar edhe pse thashethemet nuk mungonin.
Por e dini se kush është babai i Marinës? Babai i Marinës dhe ish-bashkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani.
Mbase emrin e tij nuk e keni të dëgjuar, por Luli ka pasur probleme me drejt ësinë para disa viteve dhe njihej si “Kapo i Ba ndës së Çobenjve”. Sipas burimeve pranë Luli jeton në Korçë por prej 20 vitesh nuk dihet çfarë bëhet me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *