Burri Iku Dhe E La Kur Mori Vesh Se Priste 8 Fëmijë/ Nëna Është Nënë, I Rriti Të Gjithë Me Gjithë Të Mirat, Nuk Ju Mungon Asgjë…

admin 0

Burri Iku Dhe E La Kur Mori Vesh Se Priste 8 Fëmijë/ Nëna Është Nënë, I Rriti Të Gjithë Me Gjithë Të Mirat, Nuk Ju Mungon Asgjë…

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte njj lajm tr onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.
Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.
Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, impl antoi 12 embrione në mitrën e saj, që më vonë do të humbi morrat e rrezikshme dhe të tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.
Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e div orcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.
Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.
Nataly ka shfrytëzuar luftën për 14 fëmijë dhe atë. Ajo po planifikon të kthehet në shkollë dhe siguron financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *