Burri Kap Gruan Me Komshiun Me “Pele Per Dore” , “Nuk Dua Ta Shoh Para Syve Por…”

admin 0


Burri Kap Gruan Me Komshiun Me “Pele Per Dore” , “Nuk Dua Ta Shoh Para Syve Por…”

“U tr/ondita shumë kur kapa gruan time në fIagrancë duke bërë me fqinjin. Në atë moment, mendova që ta vr as, por jam i det.yruar ta fal për hatër të dy fëmijëve tanë të mıtur. Do të kërkoj që ajo që kthehet në shtëpi dhe do ta ha tu/rpin me bukë. Nuk kam se çfarë të bëj”. Kështu shprehet për GSH një 45-vjeçar nga fshati Topojë e Fierit, i cili dymbëdhjetë ditë më parë gjeti bashkëshorten e tij 41-vjeçare në krevatin bashkëshortor me bashkëfshatarin, 25 vjeç.

Kryefamiljari, i cili pak ditë më parë u konfrontua me të shoqen në komis ariatin e po licisë , ku kishin shkuar për sqarim, kujton sk.enën e trathtisë, duke u shprehur se do ta “hajë turpin me bukë” për hir të fëmijëve. “Asnjëherë nuk kam dy.shuar se gruaja ime më trathtonte. Para 12 ditësh unë u ktheva nga puna më herët se zakonisht. Pasi hyra në portën e kopshtit dhe më pas në banesë, pashë derën e dhomës së gjumit hapur. Dëgjova dhe zhu.rmë. Zgjata kokën të shikoja, por shtanga në vend. Bashkëshorten time e kapa mat me komshiun tonë. M’u errën sytë, çfarë të bëja? Në të qindtat e sekondës mendova për fëmijët. Komshiu u ngrit dhe iku nga shtëpia ime, ndërsa gruaja ime nuk foli. Nuk kisha çfarë të bëja. Më hipi gja ku në kokë dhe nuk e doja veten”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *