Burri me shiste per 50 euro dhe me detyron qe un të shkoj me…

admin 0

Burri me shiste per 50 euro dhe me detyron qe un të shkoj me…
Burri me shiste per 50 euro dhe me detyron qe un të shkoj me…
Burri im enjte nga ato fanatiket e modem qe edhe pse ka lindur ne qytet kote eshte gjith paragjykime para do kohe donte te me mbuloj vetëm e vetëm se me librin njerëzit rrugës .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *