“Ca kosovarë i kanë lënë serbët kot gjallë”, Vesa Luma e shokuar pas mesazhit të ndjekësit

admin 0

“Ca kosovarë i kanë lënë serbët kot gjallë”, Vesa Luma e shokuar pas mesazhit të ndjekësit

Këngëtarja Vesa Luma është shokuar nga një mesazh që i ka mbërritur në Instagram.Gjithçka nisi nga një njoftim për Festën e Birrës në Korçë, ku mes pjesëmarrësve thuhej se do të ishte dhe këngëtari serb Goran Bregovic./Pamjet meP0SHT.
Vesa Luma, duke mos e besuar lajmin shkroi në një postim: “Jam e bindur që është një dezinformatë”.Mirëpo më pas ajo ka marrë një mesazh nga një ndjekës nga Shqipëria që e ka shokuar.
“Pse mos të jetë i ftuar, ju kosovarët kanë ngel me paranoja, pas luftës vjen paqja. Ju edhe pse lufta ka mbaru ju zien gjaku për urrejtje, aman se ca kosovarë që kam njohur i kanë lënë serbët kot gjallë”, shkruan ndjekësi.
Vesa e ka ndarë këtë mesazh me të gjithë dhe përkrah shkruan: “Si ka mundësi që më vijnë qindra mesazhe si kjo… a është e mundur? Jam totalisht në shok…”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *