“Çartet” Sami Lushtaku thote se ai do ti prije Skenderajt dhe nuk mund ta ndal askush

admin 0

“Çartet” Sami Lushtaku thote se ai do ti prije Skenderajt dhe nuk mund ta ndal askush

Kryetari i Degës së PDK-së në Skënderaj, Sami Lushtaku, është shprehur se Presidentja Vjosa Osmani dhe Kryeministri Albin Kurti janë duke u munduar që t’ia pamun.dëso.jnë kandidimin në zgjedhjet lokale.“Është bërë pre.sio.n për të ma pamun.dë.suar kandidaturën. Pre.si.oni është bërë nga kryeministri dhe presidentja. Ten.deca për ta rrë.zu.ar PDK-në në Skënderaj ka pasur ten.tat.iva edhe në zgjedhjet e 14 shkurtit”, është shprehur Lushtaku, transmeton Klankosova.tv.Ai ka theksuar se do t’i përdorë të gjitha mjetet jur.idi.ke që të garojë, duke shtuar se do të jetë ai që do ta drejtojë Komunën e Skënderajt në mandatin e ardhshëm.
“Skënderaj është zemra e UÇK-së dhe PDK-së. PDK as nuk thyhet dhe as nuk dorëzohet. I kam respektuar vendimet e shtetit tim. Albin Kurti është kryeministër edhe pse është i dë.nu.ar. Edhe pse po pen.go.hem i siguroj qytetarët që do të jem në krye të qeverisjes së Skënderajt. Edhe në këto zgjedhje PDK do të dalë fituese bindëse dhe unë do të jem pranë qytetarëve. Do t’i shter të gjitha mjetet jur.id.ike për ta vënë në pah të vërtetën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *