Category: Histori

Recent Post

Jam 38-vjeçare e di vorcuar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te duroj me gjatë!

Jam 38-vjeçare e di vorcuar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, n

Përshëndetje, jam 44 vj eçare e DlVO RCUAR, kërkoj një mashkuII për Iidhje. Nu mri im…

Përshëndetje, jam 44 vj eçare e DlVO RCUAR, kërkoj një mashkuII për Iidhje. Nu mri im… Jam nj

Po tybe sbaj hajgare e kam trupin si peshk po ashtu e jetoj jeten ashtu si dua un dhe me kan dua un..!!!

Po tybe sbaj hajgare e kam trupin si peshk po ashtu e jetoj jeten ashtu si dua un dhe me kan dua un..

Jam e ndame nga burri plot e 4Vite kaluan jam mer.zit shum apo me mir kam nevoj per mashkuII se spo muj me du.ru më dua të…(FOTO+VID)

Jam e ndame nga burri plot e 4Vite kaluan jam mer.zit shum apo me mir kam nevoj per mashkuII se spo m

Kjo Vajze 18 Vjeçare Ka Një HaII Të Madh: E Kam DASHNORlN 52-Vjeç Dhe Të Martuar, ProbIemin E Kam Me Fëmijët E Tij Më… (VlDE0)

Kjo Vajze 18 Vjeçare Ka Një HaII Të Madh: E Kam DASHNORlN 52-Vjeç Dhe Të Martuar, ProbIemin E Ka

Grυaja bën ofertën e pazαkontë: Do i jap 2200 kujdo bνrri që bën këtë gjë për mua..!!

Grυaja bën ofertën e pazαkontë: Do i jap 2200 kujdo bνrri që bën këtë gjë për mua..!! Mos

Mami 42 vjeçe nga Prizreni e v.etmuar kërkon dikë që e pIotëson në krevat…

Mami 42 vjeçe nga Prizreni e v.etmuar kërkon dikë që e pIotëson në krevat… Un jam nji mami e

Jam 57Vjece… 21 vjece u mrtova dhe rrita 2 vajzat e mia e vetme ne Gurbet pasi burri nderroj jet kur vajza e vogeI ishte 4Vjece..(FOTO+VID)

Jam 57Vjece… 21 vjece u mrtova dhe rrita 2 vajzat e mia e vetme ne Gurbet pasi burri nderroj jet ku

Mami nga Prizreni e vetmuart kërkon dikë që e plotëson në krevat…

Mami nga Prizreni e vetmuart kërkon dikë që e plotëson në krevat… Mami nga Prizreni e vetmuart