Çfar Po Ndodh ?! – Ramiz Lladrovci Me “FJAL TE MEDHA” Per Albin Kurtin – Ja Qfare Ka Bere Albini Per U.Ç.K-Ne !!!

admin 0

Çfar Po Ndodh ?! – Ramiz Lladrovci Me “FJAL TE MEDHA” Per Albin Kurtin – Ja Qfare Ka Bere Albini Per U.Ç.K-Ne !!!

Kry.tari i Komunës së Drenasit dhe ish-ush.tari i Us htr isë Çliri.mtare të Kosovës, Ramiz Lladrovci, ia ka njohur kontributin për Iuf t ën kryemin.istrit të Kosovës, Albin Kurtit.Ramiz Lladrovci në një intervistë ka thënë se Kurti ka kontribuar aq sa ka pasur mundësi ta bënte, ndërsa ka theksuar se çdo qytetar ka pasur mundësinë të ndihmojë në ndonjë mënyrë për çl iri min e vendit.“Çdo qytetar i Kosovës që ka jetuar në Kosovë dhe jashtë saj e ka pasur mundësinë të japë kontributin e tij për çl iri min e vendit. Albin Kurti ka qenë njëri prej asistentëve të të madhit Adem Demaçi i cili ka vepruar në zyrën e drejtorisë politikë në Prishtinë dhe unë konsideroj se ai ka qenë njëri prej atyre që ka kontribuar me aq sa ka pasur mundësi, me aq sa ka ditë, në shërbim të IU.ft,ës së Ush tri së Çlirim.tare të Kosovës”, ka thënë Lladrovci në ATV.
Ai ka shtuar se nuk ka qenë e lehtë të jesh në Prishtinë bashkë me veprimtarin Adem Demaçi gjatë periudhës kur zhvillohej Iu f.ta në Kosovë.“Nuk ka qenë e lehtë të jesh në Prishtinë me Adem Demaçin, Unë e di që shokët mi, bashkë I u ft ëta rët e mi flasin që Albini nuk ka pranuar ta veshë uniformën apo nuk ka pranu të jetë me ar.m,ë në dorë, nganjëherë disa punë kryhen edhe pa e pasë a.r,ën, edhe pa e pasë uniformën ashtu siç duhet”, ka thënë Lladrovci.I pyetur për deklaratat e ish-kryeministrit Ramush Haradinaj se Kurti mund të jetë i sha nta hu ar nga shër bim et serbe, Lladrovci tha se nuk di për këtë çështje.

“Nuk di për Z. Kurti se a ka qenë i sha nta zh uar, a e kanë thyer gjatë to.rt ura,ve, nuk e di. Janë institucionet tjera që merren me atë çështje. Për patriotizmin dhe për qeverisjen e Albin Kurtit, pa i bë 100 ditë nuk flas”, ka thënë Lladrovci.Veprimtaria e kryeministrit Albin Kurti gjatë kohës së Iu ft ës u bë temë para disa ditësh, kur ish-ko man da nti i UÇK-së për Zonën Operative të Llapit, Rrustem Mustafa – Remi, tha në Pressing të T7 se Kurtin e ka pasur bashkë Iu ft ët ar në U.Ç.K.Këtë deklaratë Remi e tha pasi u pyet për deklaratën e tij në Bruksel ku tha se Ballkani Perëndimor duhet pas truar skena poli.tike nga ata qe bene te kqi ja gjat Iu ft.es dhe të paqes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *