“Çfarë do ndodhë me pres.identin”, Spartak Ngjela komenton dekl.aratën e bujshme të Ilir Metës…

admin 0

“Çfarë do ndodhë me pres.identin”, Spartak Ngjela komenton dekl.aratën e bujshme të Ilir Metës…

“Çfarë do ndodhë me presidentin”, Spartak Ngjela komenton deklaratën e bujshme të Ilir Metës
Avokati Spartak Ngjela ka dhënë një intervistë ndryshe në spektaklin e humorit Klanifornia. Avokatit kishin përgatitur një insert me deklaratat e forta të presidentit Ilir Meta para zgjedhjeve ku paralajmëronte për dorëheqje nëse kryeministri Rama fitonte i vetëm apo dhe kërcë.nimet dhe përplasjet me ambasadoren Yuri Kim. Pas videos aktori Albano Bogdo e pyet se çfarë do të ndodhë me Ilir Metën.
Diskutimi:
Albano Bogdo: Çfarë do ndodhë me këtë? Ngjela: Kryesorja është se këta thonë se votat janë manipuluar. Ku e kemi presidenti me ushtrinë, sikur do bënte luftë të madhe.
Albano Bogdo: Çfarë do bëjë? Ngjela: Ja pra, ku e ka forcën Ilir Meta?

Albano Bogdo: Pse nuk po bën luftë do të thoni?Ngjela: Nuk shpallet luftë me një fishek, se një i ka ngelur. Presidenti në Shqipëri është noter, nuk ka forcë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *