Cfare po ndodh! Ne Greqi te gjithe kunder vak’sinimit te detyrueshem po ashtu..

admin 0

Cfare po ndodh! Ne Greqi te gjithe kunder vak’sinimit te detyrueshem po ashtu..

Një tubim kundër vak sinimit të detyrueshëm dhe masave qeveritare po zhvillohet aktualisht në Sintagma, pas thirrjes nga shendetesia.
Si dhe organeet e tjera për bërjen me detyrim të vak sines dhe pe zullimin e punësimit për ata që nuk janë të vak sinuar, Thirrja për e detyrueshëm ka meerzitur qytetarët.
Ndërsa këta të fundit kanë vedosur që të përdorin molotov dhe kimikate të tjera për të kundërshtuar masat. Nga ana tjetër po licia është kundërpërgjigjur me gaz lotsjelles, ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *