Cili eshte mendimi juaj: NATO apo UÇK? Kush e çliroi Kosoven?!! Ja kush …

admin 0

Cili eshte mendimi juaj: NATO apo UÇK? Kush e çliroi Kosoven?!! Ja kush …

Nga Viktor Buzhala – Një dilemë tashmë 22 vjeç,are ekziston në këtë vend: kush e ç liroi Kosovën? Përkrahësit e flak,të të UÇK’së mendojnë që këtë e bëri vetëm ush trij,a jonë, ndërsa ata që se duan UÇK’në mendojnë që këtë e bëri vetëm NA T,O.Kjo dilemë vije në pah më së tepërmi me 24 mars, atëhetë kur NA T,O filloi ak sij,onet nëpër Serbi.Janë shumë vija ndarëse, të cilat janë munduar ti për,bashkojnë disa popullistë: Na ç liroi UÇK’ja në bashkëpunim me NA T,O’n.Por, a do të mundëte UÇK ta ç lironte vendin pa ndihmën e Alea,ncës At lantike? Vështirë, për të mos thënë e pamundur.
A do të intervenonte NA T,O nëse UÇK nuk do të ekzistonte? Padyshim që jo.Një bashkë,veprim, një bashkë,rëndim yni me bashkësinë ndërkombëtare, solli momentumin e dëshiruar.24 marsi për shumkë në Kosovë mbetet data më e pa,harruar e jetës së tyre. Më në fund secili ishim të bindur që filloi koha jonë, na erdhi dita, ishim të bindur që tashmë jemi më të fortë se Serbia dhe se ajo pë,rfundimisht do të shporrej nga këtu.Kështu edhe ndodhi. Pra, me 24 mars filloi trium,fi i të mirës ndaj të keqes. Duhet ti kujtojmë ata që ra në për këtë vend, por ti themi faleminderit gjith,monë edhe NA T,O’s, edhe Ame ri,kës në veçanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *