Çitaku i reagon Ardian Kastratit: Me u marrë me dukjen e Presidentes dhe me peshën është e papranueshme

admin 0


Çitaku i reagon Ardian Kastratit: Me u marrë me dukjen e Presidentes dhe me peshën është e papranueshme

Pas kësaj ka reaguar ish-ambasadorja, Vlora Çitaku e cila tha se Presidenten Osmani duhet ta gjykojmë dhe kritikojmë për veprimet politike, por me u marrë me dukjen e Presidentes, me peshën, duhet të jetë tërësisht e papranueshme.Statusi i plotë:

Presidenten Osmani duhet ta gjykojmë dhe kritikojmë për veprimet politike. Aty e para që do ta kritikoj do të jem unë vet.

Ama, me u marrë me dukjen e Presidentes, me peshën, duhet të jetë tërësisht e papranueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *