Çka i tha Adem Demaçi Ilir Shaqirit pasi i këndoj këngë për së gjalli?

admin 0

Çka i tha Adem Demaçi Ilir Shaqirit pasi i këndoj këngë për së gjalli?

Çka i tha Adem Demaçi Ilir Shaqirit pasi i këndoj këngë për së gjalli?
Këngëtari, shkrimtari dhe intelektuali Ilir Shaqiri, në faqen e tij në Facebook ka lënë një mesazh me rastin e ikjes nga kjo botë të Adem Demaçit Shaqiri e quan Demaçin Hero të Kombit, siç edhe ishte, madje edhe i lauruar me këtë çmim, shkruan “Kosovarja”.
Këngëtari i mirënjohur, në vitin 1987, dy vjet para se të lirohej nga b urgu Adem Demaçi, kishte inçizuar nje këngë për të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *