.Çka Po Dojn Po Folin Kun.dër, Por Albin Kurti Gëzon Gjithë Qytetarët E Kosovës Me Këtë Vendim Për….

admin 0

.Çka Po Dojn Po Folin Kun.dër, Por Albin Kurti Gëzon Gjithë Qytetarët E Kosovës Me Këtë Vendim Për….

Kryem.inistri i vendit, Albin Kurti pas mbledhjes së Qev.erisë edhe para gaze.tarëve ka prezantuar programin qeve.risës, raporton Gazeta Online Veriu.info.
Ai ka theksuar se do ta rrisë pagën minimale në 250 euro, dhe ngritje të pragut të pagës që nuk tatohet në nivelin e pagës mini.male.
Ai është zotuar që do të mbështesë rikth.imin në punë të atyre që humbën punën si pasojë e pandemisë. Mbështetjen më të madhe ka thënë se do ta bëjë për të rinjtë që hyjnë në tregun e punës për herën e parë.
Kurti është zotuar që do të paguajë pagën mini.male për një vit, për çdo të ri që punësohet për herën e parë.
Shefi i Qeverisë ka folur edhe për krijimin e Fondit Sovran, për të marrë nën pronësi asetet strategjike të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *