D.ogji burrin dhe vjehrrën, D.ënohet me 35 vite nusja vlonjate, ndërsa dashnori me…

admin 0

D.ogji burrin dhe vjehrrën, D.ënohet me 35 vite nusja vlonjate, ndërsa dashnori me…

Është marrë sot vendimi për Hysnie Hoxhallarin e cila ak.uzohet për vr.asjen dhe më pas dje.gien e burrit dhe vjehrrës së saj. Ajo është dë.nuar me 35 vite b.urg, ndërkohë që gjykata ka dë.nuar me b.urg për.j.etë të dashurin e saj, Kasem Pirjasin.Kliko më posht vazhdo Lajmin..

Pikërisht kjo lidhje jashtëmartesore dys.hohet se ka çuar në kr.imin e dyfishtë të ndërmarrë nga nusja e shtëpisë 32-vjecare në bashkëpunim me të dashurin e saj 26-vjecar nga Fieri. Ngjarja ndodhi ne vitin 2018 në lagjen “24 Maji” teksa 73-vjeçarja Salke Hoxhallari dhe djali i saj 43 vjeçar, Olsi Hoxhallari u gjetën me shenja dhe të dj.egur në banesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *