Dalin të dhënat rrëqethëse/ Ky është 28-vjeçari shqiptar që u gjet në lumin Shkumbin

admin 0

Dalin të dhënat rrëqethëse/ Ky është 28-vjeçari shqiptar që u gjet në lumin Shkumbin

Një ngjarje e rëndë u zbulua pasditen e djeshme pranë fshatit Jagodinë, ku një i ri u gjet i mby tur në lumin Shkumbin nga banorët e zonës.
Fillimisht ishte i vështirë identifikimi i kufomës për shkak se trupi ishte d eko mpozuar, por më pas u mësua se bëhet fjalë për shtetasin Eridjon Topi, 28-vjeç. Eridjon Topi, 28 vjeç, banues në Elbasan, sipas deklarimeve te familjarëve dyshohet se vu ante nga depr esioni dhe se rreth 1 muaj ishte larguar nga banesa dhe nuk kanë pasur kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *