Daut Haradinaj Bën ‘HAJGARE’ Me Kryeminstrin Kurti:”Kusherinjtë Nuk Qenkan Vetëm Për Dasma”

admin 0


Daut Haradinaj Bën ‘HAJGARE’ Me Kryeminstrin Kurti:”Kusherinjtë Nuk Qenkan Vetëm Për Dasma”

Ish-shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka komentuar veprimet dyjavore të qeverisë Kurti.Daut Haradinaj ka thënë se kanë mjaftuar dy javë pushtet për qeverinë Kurti që të shihet se nuk ka kurrfarë ndryshimi, me emërime familjare e shk elje fjalësh.Sipas Daut Haradinajt do te shohim ende emerime familjare nga ana e VV-se.

“Kemi me pa ende emërime familjare. Pr.opag.anda ka qenë se ne jemi ndryshimi. Kjo qeveri duhet ta dijë se nuk është më opozitë e duhet me i grah punës e mos t’i zhgënjejnë qytetarët. Tash po e shohim që kusherinjtë nuk qenkan vetëm për dasma”, ka thënë Daut Haradinaj.Duke ironizuar dhe duke u tallur me VV-ne qe po emerojne familjar te tyre ne pozita te ndryshme.

“Nëse e shihni listën e premtimeve do ta shihni që janë vështirë të realizueshme, mundësia për me bo ndryshim drastik është e limituar” shtoi Daut Haradinaj.Ish shefi i grupit parlamentar te Aleances per Ardhmerine e Kosoves nuk beson ne ndryshim te Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit ai mendon qe situata do te jete e njejte ndoshta edhe do te perke.qsohet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *