Daut Haradinaj Dridhe Kosoven Me Deklarate Per Albena Reshitaj, Deputetja E AAK Qe Voto Vjosa Osmanin…

admin 0

Daut Haradinaj Dridhe Kosoven Me Deklarate Per Albena Reshitaj, Deputetja E AAK Qe Voto Vjosa Osmanin…

Haradinaj nuk ka tre,guar se a do te per jashtohet deputetja Reshitaj nga AAK, duke thene se ende nuk ka as nje vendim nga orga.net e partise.
Tutje, ai ka thene se ka qene ini.ciator qe deputetes Albena Reshitaj, ti jepet hape.sire ne AAK, duke e bere kryetare te komi.sionit per shendetesi, ne mandatin e ka.luar te Kuvendit.
Ne e kemi pasur kandi.datin tone per president dhe ne saje te kesaj i kemi marre ato vo.ta qe i kemi marre. Tjetra, kur Albena Reshitaj ka ar.dhur ne AAK, une kam qene inici atori qe ajo te behet kryetare e komisi.onit per shendetesi.

Me eshte dash.te qe te shkoje gati te secili depu.tet i Aleances, per ti bindur se zonja Reshitaj duhet ta marre kete po.zite per shkak se eshte nje prurje e re dhe si e tille duhet dhene hape.sire me e madhe, deklaroi Daut Haradinaj ne Rubikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *