Deklarata E Zyrtarit Kroat Po “Cmend” Serbinë: Serbët Janë Popull I Urrejtjes, Sillen Si Qentë

admin 0

Deklarata E Zyrtarit Kroat Po “Cmend” Serbinë: Serbët Janë Popull I Urrejtjes, Sillen Si Qentë

Ish-admirali kroat i ka quajtur serbët, popull të urrejtjes dhe qen.
Deklarata e admiralit të dikurshëm kroat, Davor Domazet Losho, në një video në Youtube, derisa komenton ngjarjet e fundit me rastin e ardhjes në detyrë të mitropolitit Joanakije në Cetinje, ku serbët i quan qen.
“Serbët i urrejnë të gjithë tjerët. Ata janë popull i urrejtjes. Nuk ka në shpirtin e tyre asgjë nga ajo i mëson Krishti. Te ata kjo është pro-formë. Në objektin më të shenjtë të popullit malazez ti vjen, po nuk mundesh të vishaty me forcë.
Ky është një okultizëm i kulluar dhe i paparë. Ata sillen si qentë”, ka thënë admirali Davor Domazet Sholo në një video.
Më pas, ai ka përshkruar edhe kinse mbrojtjen ndaj drejtuesve të Kishë Ortodokse Serbe, nga snajperistët.
“Paramendoni, ata janë sjellë me helikopter. Ndërsa ata aty aktrojnë kinse mbrojtje nga fishekët. Tash pasi kaloi flasin kot kinse ishin të kërcënuar nga snajperistët. Jo , ata tash po bëjnë teatër. Ata po tregohen si viktima. Tash kemi vampirizmin e ustashëve, pastaj sulmojn malazezëz, neser dsulomojne shqiptarët dhe pastaj maqedonë”, ka thënë ish-admirali kroat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *