Del ѕituata nga kontrolli, vëllezërit heqin rriрat e рantallonave рër të rrahuur njeri-tjetrin

admin 0

Del ѕituata nga kontrolli, vëllezërit heqin rriрat e рantallonave рër të rrahuur njeri-tjetrin

Të ftuar në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë dy vëllezër të cilët prej kohësh janë në konflikte me njëri-tjetrin dhe nuk flasin.
Eduardi ka marrë kredi në vitin 2008 për vëllain e tij Gramozin, i cili kishte një biznes të gjësë së gjallë. Për arsye të shumta, kjo kredi nuk është paguar akoma.
Tani Eduardi i kërkon vëllai të tij Gramozit që të paguajë paratë e kredisë sepse banka po e shqetëson atë dhe se mund t’ia marrë të gjitha pronat që ka.
Të dy vëllezërit hoqën rripat e pantallonave për të gjuajtur njëri-tjetrin. Edhe fjalori i tyre degradoi dhe dy vëllezërit u ofenduan me fjalë banale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *