Del nga bu rgu me ur gjencë Jaho Mulosmani, i dën uari përjetë për v r a s j en e Azem Hajdarit, zbulohet ç’ka ndodhur

admin 0

Del nga bu rgu me ur gjencë Jaho Mulosmani, i dën uari përjetë për v r a s j en e Azem Hajdarit, zbulohet ç’ka ndodhur

Jaho Mulosmani, i njohur gjithashtu edhe si Jaho Salihi ka dalë nga b u r g u! I d ë n u a r i me b u r g përje të për v r a s j e n e deputetit të Partisë Demokratike, Azem Hajdari, është sjellë në Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Teresa” për të bërë një sk aner.
Gjendja e tij shëndetësore është r ë nduar në b u r g dhe është nxjerrë nga institucioni ku po kryen d ën im in për trajtim më të specializuar në QSUT, por nuk dihet ende se nga çfarë vu an ish-zyrtari i Policisë së Shtetit.
Për v r a s j e n e liderit historik të PD-së është dë n uar me b u r g im të përje tshëm vetëm Jaho Mulosmani, ndërsa vëllezërit Izet dhe Ismet Haxhia, përkatësisht me 25 dhe 20 vite he qje lir ie.
Implikimi i tij ishte vetëm udhëtimi në një prej mjeteve me Fatmir Haklajn, nga Tropoja në Tiranë. Ndërkohë, për Izet Haxhinë, në vendimin fi nal të gjykatës thuhej se ai është personi që nxori në p r i të Azem Hajdarin. Ai i është d o r ëz uar autoriteteve pas shumë viteve në a rr a ti dhe është në pritje të rigjykimit.
Vetë Mulosmani nuk e ka pranuar kurrë implikimin në v r a s j e n e deputetit, duke rrë fyer se ai ka qenë vetëm shoferi i mjetit dhe se ishte vetëm Fatmir Haklaj, ai që q ë ll o i mbi Hajdarin, duke e lënë të v d e k u r në vend.

Pas ngjarjes, lideri i Partisë Demokratike Sali Berisha a k u z o i me emër si autor të k r i m i t pikërisht Jaho (Sali) Mulosmanin, ndërsa në asnjë moment nuk e pë rm endte me emër Fatmir Haklajn, i cili nuku p r a n g o s kurrë për k r i i n e kry er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *