Del video / Ja sa keq janë zënë Arjan Konomi dhe Atdheu në parapaskenë: Po ç’është kjo, ne presim….

admin 0


Del video / Ja sa keq janë zënë Arjan Konomi dhe Atdheu në parapaskenë: Po ç’është kjo, ne presim….
Opinionisti Arjan Konomi madje e quajti të neveritshëm takimin e tyre, gjë që solli dhe debat mes tyre në prapaskenë.

Kjo u diskutua dhe sot në Përputhen Prime: Atdheu: Ti e ke personale me mua?

Arjani: S’më pëlqeu sjellja jote aty. Atdheu: Po ç’është kjo, ne presim kritika por jo ofendime. Nuk mendon se është e tepërt?

Arjani: ishte një termë i fortë për atë që të pashë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *