DEL VIDEO nga gràbítjà e sotme në Tiranë/ I màskuàr, me çàntën me lekë duke ikur me vràp me kokën pas

admin 0

DEL VIDEO nga gràbítjà e sotme në Tiranë/ I màskuàr, me çàntën me lekë duke ikur me vràp me kokën pas

ABC ka siguruar pamjet e momentit kur njëri nga autorët e grabitjes mëngjesin e sotëm në Tiranë largohet me vrap me çantën me lekë në dorë. Autori ishte i maskuar.
Sipas policisë grabitja ndodhi rreth orës 09:05, në rrugën e “Kavajës” në kryqëzim me rrugën “Mihal Duri”, ku 2 persona ende të paidentifikuar goditën me sende të forta dhe më pas i morën një shumë parash Qani Zilit, 55 vjeç, i cili po transportonte me motor vlera monetare të një pike valute.
“>VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *