Demonstrata që dridhi “Kasapin e Ballkanit”, burri i Donika Gërvallës publikon pamjet me Rifat Jasharin (VIDEO)

admin 0

Demonstrata që dridhi “Kasapin e Ballkanit”, burri i Donika Gërvallës publikon pamjet me Rifat Jasharin (VIDEO)

Demonstrata që dridhi “Kasapin e Ballkanit”, burri i Donika Gërvallës publikon pamjet me Rifat Jasharin (VIDEO)
Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka filluar një fushatë të ‘egër’ politike kundër ministres së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, shkruan gazeta “Bota sot”.
Krejt kjo pasi ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla, iu ka thënë deputetëve të PDK-së se janë fajtorë që prijësit e tyre gjenden në Hagë dhe se duke e s ulmuar atë “nuk do të mund ta gjejnë zgjidhjen e këtij problemi”.
Nga PDK-ja madje thonë se Gërvalla është dëshmitare e një angazhimi dhe denigrimi dhe ofendimi i luftës së UÇK-së.
E, si përgjigje ndaj këtyre akuzave, burri i ministres Gërvalla, Stefan Schwarz, dikur ish-deputet i CDU-së në Bundestag, ka bërë publike pamje të rralla nga demonstratat e viteve 90-ta në Gjermani.

Schwarz në këto demonstrata thotë të ketë qenë më Rifat Jasharin, i vëllai i komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari.
Ja shkrimi i tij:
1998. Me Donikën. Me Rifat Jasharaj.
Për Kosovën. Kundër Millosheviçit.
Schwarz, Gërvalla, Jasharaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *