Deputetja E PDK-Se Jep Lajm Te Dhimbsur Per Nenen E Hashim Thaçit

admin 0


Deputetja E PDK-Se Jep Lajm Te Dhimbsur Per Nenen E Hashim Thaçit
Ditë më parë, u dha lajmi se nëna e ish presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit ka rezultauar potisitv me krosnan vrus.Tashmë ka disa ditë që Hyre Thaçi është e shtruar në Klinikën Infektive në QKUK.Lidhur me gjendjen e saj, deputetja e PDK-së, njëkohësisht edhe mbesa e saj, Evgjeni Thaçi, ka thënë se ajo po vazhdon të qëndrojë e fortë.
Postimi i plotë:
“Unë dhe Luisa vizituam gjyshen përkatësisht stërgjyshen tonë te dashur, nenën Hyre, e cila ende është e shtrirë në spital.Edhe pse e shohim nga distanca, ajo vazhdon te qëndrojë e fortë ashtu si ka qenë gjithë jetën, duke na dhënë vullnet të gjithë neve.Faleminderit shume juve që jeni interesuar për shëndetin e nenës Hyre. Faleminderit të gjithë stafit shëndetësor për përkushtimin e madh qe po tregon ndaj pacienteve gjatë kësaj pankemhie. Uroj qe ta kalojmë se shpejti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *