Detajet/ Ja si do bëhen provimet e klasës së 9-të dhe maturës këtë vit

admin 0

Detajet/ Ja si do bëhen provimet e klasës së 9-të dhe maturës këtë vit

E ftuar në një intervistë televizive, Ministrja e Arsimit, Evis Kushi tha se nxënësit e klasave të 5-ta dhe të 9-ta, në arsimin 9-vjeçar, do t’i nënshtrohen procesit të provimeve këtë vit, ndryshe nga sa ndodhi vitin e shkuar akademik për shkak të pand emisë së COVID.
Kushi tha e njëjta gjë do jetë edhe gjimnazistët, në provimet e maturës këtë vit nuk do të kenë vetëm pyetje me alternativa, si një vit më parë, por edhe me zhvillim, duke u rikthyer në këtë mënyrë në modelin e mëparshëm sa i përket provimeve.
Ju ftojm ta ndiqni videon me posht !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *