Dha para që ti linin gruan shtatëzënë, d.ështon 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është sh*kuese

admin 0

Dha para që ti linin gruan shtatëzënë, d.ështon 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është sh*kuese

Ngjarja ka ndodhur në Shtutgart, Gjermani ku Demetrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë. Pas disa tentativash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa analizash ka dalë se Demetrius Soupolos ishte steril dhe se nuk mund të bënte fëmijë.
Pasi janë qetsuar Demitris ka vendosur të paguaj fqinjin e tij për lënë gruan e tij shtatzanë, i cili ishte i martuar dhe me 2 fëmijë. Pas 72 tentativash të dështuara fqinji i tij iu drejtua po ashtu një vizite mjeksore ku dhe ky i fundit ka dalë steril. Kjo përgjigje e ka shokuar tërësisht fqinjin.

Më pas e shoqja është detyrar ti tregojë se asnjë nga fëmijët nuk ishin të tijët.Tani Demetrius Soupolos ka hedhur në gjygj fqinjin e tij për ti kthyer lekët por ai nuk pranon të prishë atë kontratë dhe thotë se duhet të mundohet përsëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *