‘Dhëmbët si lepur dhe ke gjithë ato lekë’, Arbana Osmani e le me gisht ne goje ndjekësin pas ofe.ndimit

admin 0

‘Dhëmbët si lepur dhe ke gjithë ato lekë’, Arbana Osmani e le me gisht ne goje ndjekësin pas ofe.ndimit

Moderatorja e njohur Arbana Osmani gjithmone ne fotot e saj del duke pozuar e buzeqeshur dhe se fundmi ne nje nga fotot e saj nje nder komentet ne to ka bere pershtypje shume dhe ajo i ka kthyer pergjigje shume thjeshte.
Komentuesja shkruan: Se i ke dhembet si lepur dhe gjithe ato leke! Dhe Abana qe i kthehet “Lek i cuar dem”, duke shaktuar te qeshura te ndjekesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *