Dhimbjaa E Vazhdueshme E Kokës Tregon Se Keni Këtë Problem Shëndetësor

admin 0


Dhimbjaa E Vazhdueshme E Kokës Tregon Se Keni Këtë Problem Shëndetësor

Një person që vuaan vazhdimisht nga dhimbbja e kokës, mund të friikësohet se diçka nuk është në rregull me shëndetin e tij, duke ia pamundësuar që të veprojë siç duhet në mjedisin ku jeton ose punon.
Madje, në disa raste, efektet e dhimbbjes së vazhdueshme të kokës çojnë edhe në depresiion.
Mënyra më e mirë për të shmangur dhimbbjen e kokës është duke tentuar të bëni disa ndryshime në jetesë dhe të mësoni se si të relaksoheni, në vend se të përdorni pilulaa.
Dhimbbjet e kokës janë nga më të ndryshmet, por më poshttë ne ju tregojmë llojet e tyre, të cilat mund të tregojnë shumë për shëndetin tuaj.

Sinusi:
Dhimbbja e kokës mund të shkaktohet edhe nga sinusi. Dhimbbja ndjehet në ashtiin e vetullave dhe faqeve.
Grumbullimi i gj akut: Dhimbbja ndjehet brenda njërit sy dhe përreth tij.
Tensionii: Dhimbbja ndjehet si një puls në kokë.
Migreena:

Dhimbbja ndjehet në gjysmën e kokës, duke çuar edhe në mpiirje të asaj pjese.
Gjithashtu, dhimbbja e kokës mund të jetë tregues i diçka seriioze dhe është mirë që nëse keni dhimbbje të madhe të kokës vazhdimisht të kontrolloheni tek mjeku.
Problemeet serioze të cilat mund të shkaktojnë dhimbbje koke janë mpiiksja në kokë, gj akdeerdhja në tru ose fillimi i një sulmii në tru.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *