DHIMBJE E MADHE / Ndahet Lajm Shumë I Keq Për Vjosa Osmani Dhe Vetëvendosjen

admin 0

DHIMBJE E MADHE / Ndahet Lajm Shumë I Keq Për Vjosa Osmani Dhe Vetëvendosjen

Vlora Citakut i besohet pozita e Presidentes nga SHBA dhe kjo po qe eshte nje dhimbje e madhe per Vjosen.Publicisti i njohur, Shkëlzen Maliqi e konsideron se roli i Amerikes është me doemos ne te gjitha proceset që ndodhin në Kosove.Ai beson se SHBA-ja mund ta ve në dukje rolin e saj edhe ne zgjedhjen e presidentit te ri në Kosovë, por edhe në vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosoves dhe Serbise. Ai e beson se SHBA mund të insistoje qe ta bëjë Vlora Çitakun presidente të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *