Ndahet nje lajm shume i hidhur per gazetarin Mustafa Nano

admin 0

Ndahet nje lajm shume i hidhur per gazetarin Mustafa Nano
The re,t me thi k,ë djali i gazetarit Mustafa Nano.Një person është pIa,go sur me thi kë sot në rrugën “Barrikada” në Tiranë. Personi i pIa,gos ur, i identifikuar si Gerian Nano, 34 vjeç, rezulton të jetë djali i gazetarit Mustafa Nano.Ende nuk dihen rrethanat e ngjarjes në fjalë dhe as iden,titeti i autorit.I pIa gos,uri është dërguar në spi taI ku po merr ndihmën e nevojshme mje kës,ore dhe mësohet se ndodhet jashtë rre zik,ut për jetën.“Më datë 25.08.2021, rreth orës 14:40, në Rrugën e Barrikadave, në rrethana ende të paqarta është dë mtu,ar me mjet pre rë,s (thi kë) shtetasi G. N. 34 vjeç, i cili ndodhet në spi taI, nën kujdesin e mje kë,ve.Grupi het,imor ndodhet në vendngjarje dhe punon për sqarimin e rre,thanave të ngjarjes dhe si dhe identifikimin e kapjen e au torit,” njoftoi poI,icia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *