“DHUN OH EJ” NGA PRIN DËRIT, 8-VJE ÇARI “HI DHE T” NGA KA TI I 9-TË I “PA LLA T IT”

admin 0


“DHUN OH EJ” NGA PRIN DËRIT, 8-VJE ÇARI “HI DHE T” NGA KA TI I 9-TË I “PA LLA T IT”
Një djalë është hedhur nga kati i 9-të i pallatit
Raportohet se Anton ndërmori veprimin pas vitesh dhunë të ushtruar nga prindërit ndaj tij
Hedhja nga pallati në Enerhodar jug të Ukrainës ishte fatale për 8-vjeçarin
Ai u hodh drejt vdekjes pasi u kthye në shtëpi nga shkolla
Fqinjët raportojnë se dëgjuan prindërit e tij duke i bërtitur për grisjen e rrobave dhe e rrahën
Më pas djali hypi në dritare e banesës së tyre dhe u hodh
Zhanna të shpejtë të fëmijës.

“Disa sekonda kaluan kur dëgjuam se u hodh Dola në dritare dhe pashë djalin të shtrirë në tokë Telefonova policinë dhe ambulancën-shtoi ajo
Anton u shpall i vdekur në vendin e ngjarjes. Policia ka nisur një hetim penal ndaj prindërve për mos përmbushjen e detyrave të tyre prindërore
Prindërit e tij rrëfyen se e rrahën djalin dhe se ai u hodh nga dritarja menjëherë pas abuzimit
Ata gjithashtu pranuan se rrihnin rregullisht djalin për sjellje të keqe sipas raportimeve
Pasi u morën në pyetje çifti u largua nga banesa e tyre me qira dhe ikën nga qyteti Oficerët po përpiqen të gjurmojnë vendndodhjen e tyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *