“DHUN OH EJ” NGA PRIN DËRIT, 8-VJE ÇARI “HI DHE T” NGA KA TI I 9-TË I “PA LLA T IT”

admin 0

“DHUN OH EJ” NGA PRIN DËRIT, 8-VJE ÇARI “HI DHE T” NGA KA TI I 9-TË I “PA LLA T IT”

Një djalë është hedhur nga kati i 9-të i pallatit
Raportohet se Anton ndërmori veprimin pas vitesh dhunë të ushtruar nga prindërit ndaj tij
Hedhja nga pallati në Enerhodar jug të Ukrainës ishte fatale për 8-vjeçarin
Ai u hodh drejt vdekjes pasi u kthye në shtëpi nga shkolla
Fqinjët raportojnë se dëgjuan prindërit e tij duke i bërtitur për grisjen e rrobave dhe e rrahën
Më pas djali hypi në dritare e banesës së tyre dhe u hodh.
Zhanna të shpejtë të fëmijës
“Disa sekonda kaluan kur dëgjuam se u hodh Dola në dritare dhe pashë djalin të shtrirë në tokë Telefonova policinë dhe ambulancën-shtoi ajo
Anton u shpall i vdekur në vendin e ngjarjes. Policia ka nisur një hetim penal ndaj prindërve për mos përmbushjen e detyrave të tyre prindërore..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *