Dikur vetëm qeshte dhe ishte aq e bukur sa të gjithë kthenin kokë Ja si duket sot ishgruaja e Edi Ramës

admin 0

Dikur vetëm qeshte dhe ishte aq e bukur sa të gjithë kthenin kokë Ja si duket sot ishgruaja e Edi Ramës
Vite më parë ajo ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë dhe teatrit.
Matilda Makoçi, një ndër vajzat më të bukura të kohës, ajo që u bë shumë shpejt pjesë e kinematografisë, ajo që tërhoqi shikimin e mi jëra djemve të rinj sa herë kalonte në anën tjetër të rrugës, ajo vijon ende të jetë një zonjë të cilën e publiku e do përmes ekranit, por edhe në heshtjen e saj.
Vite më vonë, pas një jete të heshtur, pasi e bra, ktisi karrierën e saj për të qenë nënë, pas ndarjes së vë, shtirë jo vetëm me kinematografinë, por edhe me djalit të vetëm që ka, Matilda u përpoq ta rindërtonte jetën e saj, por vësh tirësitë ishin të mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *