Ditë Bajrami Për Shqiptarët!! Malazezët Kapen Mes Vete Dhe Bëhen “COPË-COPË”, “Keni Tradhtuar Serbet..”

admin 0

Ditë Bajrami Për Shqiptarët!! Malazezët Kapen Mes Vete Dhe Bëhen “COPË-COPË”, “Keni Tradhtuar Serbet..”

Ndërsa ushtarët malazezë në Ushtrinë Jugosllave mbronin Kosovën dhe Metohinë dhe RFJ-në me jetën e tyre, zyrtarët malazezë, nga ana tjetër, ndihmuan NATO-n, tradhtuan serbët!
Ajo që është shqet ësuese, edhe sot e kësaj dite ushtarët malazezë janë aktualisht në Kosovë si pjesë e forcave okupuese të NATO-s!- Pse e bënë atë?
Kjo përgjigje, nëse e kanë, duhet të jepet nga ata që e organizuan. Dhe përgjigjja më e mirë për këtë pyetje u dha disa muaj më parë nga administrata e re Amerikane, e cila tha se udhëheqja malazeze i ndihmoi ata shumë gjatë ndërhyrjesë së NATO-s në 1999.

Rreth 20 vjet pas asaj kohe amerikanët falënderojnë udhëheqjen e Malit të Zi brenda RFJ-së së atëhershme për mbështetjen e madhe që i dhanë NATO-s. Kjo është tradhti, tradhti e lartë.
Kështu që unë nuk jam i befasuar nga vendimi i udhëheqjes malazeze për të dërguar ushtarët e saj në Kosovë dhe ai është vetëm një vazhdim i aktiviteteve të tyre që nga viti 1999. Të gjithë njerëzit që morën pjesë në të duhet të imagjinojnë pse e bënë atë. Unë sinqerisht shpresoj se gjërat do të ndryshojnë në atë çështje me ardhjen e qeverisë së re dhe që ne do të funksionojmë si dy kombe dhe një qenie përsëri – tha Lazareviq.
Serbia duhet të jetë në gjendje të mbrojë serbët në Kosovë

Zgjidhja e problemit të Kosovës duhet të kërkohet përmes mjeteve politike dhe diplomatike, është i bindur Lazarevic.
Nëse këto përpjekje nuk japin rezultate, Serbia duhet të gjejë një mënyrë për të mbrojtur serbët në Kosovë përmes ushtrisë.
– Askush nuk është i arsyeshëm për një luftë të re dhe konflikte të reja. Serbia duhet të ndërmarrë të gjitha veprimet e mundshme diplomatike dhe politike, por nëse është e nevojshme, ajo duhet të mbrojë popullin serb në zonën e provincës jugore dhe duke përdorur ushtrinë. Me sa ndjek unë, ushtria jonë është në një rrugë të mirë të riorganizimit dhe modernizimit. Kthimi i shërbimit të obligueshëm ushtarak është gjithashtu me rëndësi strategjike.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *