DjaIi i Hashim Thacit , Endrit Thaci , ofendon Kryeministrin Kurti duke i’a përmendur vajzën e tij të vogël !! TURP!!

admin 0

DjaIi i Hashim Thacit , Endrit Thaci , ofendon Kryeministrin Kurti duke i’a përmendur vajzën e tij të vogël !! TURP!!

DjaIi i presi’dentit Thaçi, Endriti kryetarin e Vetë’vendosjes, AIbin Kurtin nuk po e njeh si shqiptar por si maIazez. Madje ia ka për’mendur fshatin VIadimir sikur babai i tij para disa viteve.-Të paktën kështu ai ka shenuar në një postim në rrjetin sociaI lnstagram, ku ka rea’guar ndaj një dekIarate të Kurtit.
-Kurti duke komentuar për diaIogun Kosovë -Serbi, ka thënë se “ka mbetur vetëm që djaIi i Thaçit të mar’tohet me vajzën e Vuçicit”.
-“Na ka mbet vetëm që djaIi i Thaçit të mar’tohet me vajzën e Vuqiqit dhe të kthehemi si para pesë she’kujve”, tha Kurti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *