Djali tek va.rri i nënës: “Zgjohu nënë, mjaft pushove!”

admin 0


Djali tek va.rri i nënës: “Zgjohu nënë, mjaft pushove!”

Një djalë dhe një vajzë pas një lidhje dashurie vendosën të martohen. Pas një kohe në martesë çiftit i lindi një djalë.
Kur djali i mbushi 4 vjeç e ëma u së.mur nga një sëm.un dje e vështirë dhe v .d i q. Djalit fillo ti mungojë e ëma.
I mungonte dashuria e nënës, përqafimet, ledhatimet, tregimet që i a tregonte ajo, ushqimet e ngrohta…

Një ditë e pyeti babanë se ku është nëna, pse nuk vjen në shtëpi?
Babai i lodhur nga puna dhe obligimet e shtuara në shtëpi i tha:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *