Donika Gervalla Jep Goditje Kundershtareve ! Pyetet Se A Ka Deshmuar Ndonjehere Ne Hage, Ja Si Pergjiget… LAJME

admin 0

Donika Gervalla Jep Goditje Kundershtareve ! Pyetet Se A Ka Deshmuar Ndonjehere Ne Hage, Ja Si Pergjiget… LAJME

Donika Gervalla Jep Goditje Kundershtareve ! Pyetet Se A Ka Deshmuar Ndonjehere Ne Hage, Ja Si Pergjiget
nekonferencen per media qe u mbajt pas takimit te krye dipomates kosovare dhe atij kroat, Donika Gervalla eshte pye.tur se a ka qene dhe a eshte deshmi.tare ne Gjykaten Speciale.
Gervalla shkurti misht ka thene se nuk do qe te perdore viziten e homo.logut te saj kroat per te folur per kete çeshtje, megjith ate, iu eshte per.gjigjur gazetarev keni qene ndonje here dhe ne ndonje forme deshmi.tare ne kete gjykate sepse ka shume preten.dime, ishte pyetja e gazetarit. Jo, as nuk kam qe.ne dhe as nuk jam, tha Ger.valla shkurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *