Donika Gervalla Pyetet Nga Eurodeputetet Per Misionin E FSK-Se Ne Kuvajt , Ja Pergjigja Briliante E Gervalles !

admin 0

Donika Gervalla Pyetet Nga Eurodeputetet Per Misionin E FSK-Se Ne Kuvajt , Ja Pergjigja Briliante E Gervalles !

Kryeministri Albin Kurti bashkë me dy zëvendëskryeministrat Besnik Bislimi dhe Donika Gërvalla kanë ma.rrë pjesë në një takim të Komitetin e Jashtëm të Par.lamentit Evropian.
Eurodeputetët kanë parashtruar pyetje të ndry.shme për zyrtarët e Kosovës.
Njëri nga eurodeputetët pyeti zyrtarët e Kosovës për qëllimin e pjesë.marrjes së FSK-së në misionin ushtarak në Kuvajt.
Zëvendëskryeministrja Donika Gërvalla duke iu përgjigjur euro deputetëve ka folur për rën.dësinë e ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë para më shumë se 22 viteve.

“Ne jemi varur nga vendet tjera për siguri e paqe dhe ne tash qoftë edhe me një kon.tigjent të vogël të trupave ushtarake, duam të kthejmë këtë nderë që na është bërë. Pra ne nuk jemi vetëm për të marrë siguri nga vendet tjera, por ne jemi edhe për dhënë siguri në këso lloj misionesh. Pra ne nuk është se vetëm duam të ke.mi stabilitet për vendin tonë por duam edhe të shohim stabilitet në vendet tjera”, deklaroi Gërvalla në adre.simin e saj para eurodeputetëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *