Donika Gërvalla Sapo Na Bëri Krenar Me Këtë Deklaratë Që Tha Në Bruksel | Të Lumtë TRIMNESH !!!

admin 0

Donika Gërvalla Sapo Na Bëri Krenar Me Këtë Deklaratë Që Tha Në Bruksel | Të Lumtë TRIMNESH !!!

Kryeministri Albin Kurti bashkë me dy zëvendëskryeministrat Besnik Bislimi dhe Donika Gërvalla kanë marrë pjesë në një takim të Komitetin e Jashtëm të Parlamentit Evropian.Eurodeputetët kanë parashtruar pyetje të ndryshme për zyrtarët e Kosovës.Njëri nga eurodeputetët pyeti zyrtarët e Kosovës për qëllimin e pjesëmarrjes së FSK-së në misionin ush ta rak në Kuvajt.

Zëvendëskryeministrja Donika Gërvalla duke iu përgjigjur euro deputetëve ka folur për rëndësinë e ndë rh yrjes së NATO-s në Kosovë para më shumë se 22 viteve.“Ne jemi varur nga vendet tjera për si guri e p aqe dhe ne tash qoftë edhe me një kontigjent të vogël të trupave usht arake, duam të kthejmë këtë nderë që na është bërë.

Pra ne nuk jemi vetëm për të marrë siguri nga vendet tjera, por ne jemi edhe për dhënë si guri në këso lloj misionesh.Pra ne nuk është se vetëm duam të kemi stab ili tet për vendin tonë por duam edhe të shohim stab ili tet në vendet tjera”, deklaroi Donika Gërvalla në adresimin e saj para eurodeputetëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *