“DRIDHET” HAGA – Shikoni Se Cfare Replike Jep Njeri Prej Komandanteve (VIDEO)

admin 0

“DRIDHET” HAGA – Shikoni Se Cfare Replike Jep Njeri Prej Komandanteve (VIDEO)

Ne seancen e sotme qe u mbajte ne Hage per ish kreret e UCK-se Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi. Ndodhi nje gje qe e “dridhi” krejt HAGEN, ne paraqitje te pro kurorise dhe pales mbrojtese, Jakup Krasniqit ju dha mundesia e replikimit. Replika e tij e dridhi gi ykatesin dhe pro kurorine duke thene:”Në emër të popullit, kombit tim dhe luftës, flasim vetëm ne”… Me poshte ju ftojme te ndiqni videon e plote(Te gjitha te drejtat i takojne autorit dhe publikuesit te videos):
VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *