Dua Lipa në zi, humbi një person shumë të dashur të famijes

admin 0

Dua Lipa në zi, humbi një person shumë të dashur të famijes

Dua Lipa është këngëtarja nga Kosova e njohur në të gjithë botën.Këngët e saj janë të gjitha hite dhe këndohen e pëlqehen në mbarë botën.Këngëtarja është aktive edhe me postime në rrjete sociale.Sot, ajo ka ndarë me ndjekësit një imazh ku tregon se sot ka humbur një anëtar shumë të dashur të familjes. Ngushellime Familjes LIPA
Dua Lipa është këngëtarja nga Kosova e njohur në të gjithë botën.Këngët e saj janë të gjitha hite dhe këndohen e pëlqehen në mbarë botën.Këngëtarja është aktive edhe me postime në rrjete sociale.Sot, ajo ka ndarë me ndjekësit një imazh ku tregon se sot ka humbur një anëtar shumë të dashur të familjes. Ngushellime Familjes LIPA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *