Dua nje djale apo burre, qe te mi plotesoj nevojat personale…

admin 0

Dua nje djale apo burre, qe te mi plotesoj nevojat personale…
Nuk Me Intereson Për Virusin, Dua Nje Djale Qe Te Mi Plotesoj Nevojat Personale Aty ku shkruan sp0nz0rid jan adresa dhe numri im i tel ,ju dua. Nuk me intereson për virusin, dua nje djale qe te mi plotesoj ne vojat personale…. Nje femer ne moshen 32 vjecare na beri qe te habitemi gjithe keto dite te renda neper vendin ton por edhe ne gjithe boten, ku cdo dite po humbim shum nga te dashurit e ton dhe mendojm se si te mbrohemi nga ky virus, por ja qe keshtu nuk mendon kjo vajze ku ajo kerkon nje djal qe te kaloj disa n etë me të, per te marre numrin shtypeni foton nder shkrimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *