Dua ta ndaj me ju kurën që më ndihmoi shumë për pro.blemet me dëgjimin, ndoshta ju ndihmon edhe juve..!

admin 0

Dua ta ndaj me ju kurën që më ndihmoi shumë për pro.blemet me dëgjimin, ndoshta ju ndihmon edhe juve..!

Me kalimin e moshës shfaqen prob.leme të ndryshme në trupin e njeriut. Sëmu.ndjet nuk njohin moshë, gjini apo racë ndaj gjithmonë duhet të jemi vigjilent, për të ditur se si t’i trajtojmë ato qoftë edhe në mënyrë natyrale.
Në vijim do t’ju prezantojmë një kurë me hudhër e cila është karakteristike dhe ndihmon në mënyrë të shpejtë dhe adekuate problemet me dëgjimin.
Përbërësit për kurën:3 thelpinj hudhër. vaj ulliri. një shiringë (për të hedhur 2 pika). pmbuk ose lak.
Përgatitja:
Pastroni mirë e mirë hudhrën dhe më pas hidhni mbi të vaj ulliri. Lëreni përzierjen për pak kohë të qendrojë derisa të marrin më të mirën e njëra – tjetrës.
Përdorimi:

Aplikoni nga 2 deri në 3 pika në çdo veshi dhe me pas përhapeni me pambuk lëngun edhe rreth veshit. Pas përdorimit të kësaj kure do të vini re se jeni duke rikuperuar aftësinë tuaj të dëgjimit.Ndiqni videon e plote ne linkun ne vijim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *