Duda Balje!: Serbët e kanë frígën nga Shqipëria E Madhe! Shkëmbim territoresh nuk besoj se do të ketë!

admin 0

Duda Balje!: Serbët e kanë frígën nga Shqipëria E Madhe! Shkëmbim territoresh nuk besoj se do të ketë!

Deputetja boshnjake në Kuvendin e Kosovës, Duda Balje beson se fríka e Serbisë për “Shqipërinë e Madhe” është frík e vërtet. Balje nuk beson që Albin Kurti do të ndryshoj mendje në lidhje me idenë e shkëmbimit të territoreve.
“Problemi që Kosova ka me Serbinë është shumëvjeçar dhe do të përfundojë në njohjen reciproke. Përpjekjet për të negocíuar deri më tani nuk kanë qenë të suksesshme, por Kurti ka një pozícion të veçantë për këtë çështje.
Ai beson se nuk është një përparësi për vendin tonë të rifillojë negociatat menjëherë.
Ne do të shohim në periudhën e ardhshme zhvillimin e situatës, planet dhe presionet e Evropës dhe Amerikës. Nuk mendoj se ai e ndryshoi mendjen për këtë. Shkëmbimi i territorit vështirë se mund të jetë një mundësi”, thotë Balje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *