Duhen po Ledjana ia bëri 8 me 2 Mevlanin: Nuk jetoj unë me prindërit e tu, sepse…

admin 0


Duhen po Ledjana ia bëri 8 me 2 Mevlanin: Nuk jetoj unë me prindërit e tu, sepse…

Bujë të madhe bëri lajmi që Ledjana dhe Mevlani u deklaruan vetëm për njeri tjetrin. Antonela nuk e përballoi edhe aq mirë.
Ditën djeshme e shkoi në ”Për’puthen” nëna e Antonelës e cila nuk i la gjë pa thënë Ledjanës dhe i tha se falë vajzës së saj që i kishte lënë Mevlanin ishin bashkë.
Por një detaj që kaloi pa u vënë re ishte se Ledjana i tha Mevlanit se nuk do jetonte me prindërit e Mevlanit.

Ledjana tha:
Nuk jetoj me prindërit unë, jam mësuar të jetoj vetëm. Nuk duroj të jetoj me njeri tjetër. Kam 6 vite që jetoj vetëm.”
I tha edhe Arjan Konomi që meqë ka 6 vite që jeton vetëm nuk mund të thotë se i është kthyer në stil jetese. /lajmee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *