“Duhet ta dijnë që Thaçi nga 700 milionë e rriti buxhetin në 2 miliardë”

admin 0

“Duhet ta dijnë që Thaçi nga 700 milionë e rriti buxhetin në 2 miliardë”

Mavraj: Ministrat e sotëm mburr,aveca, duhet ta dijnë që Thaçi nga 700 milionë e rriti buxhetin në mbi 2 miliardë.Muhamet Mavraj e ka cilësuar ish-pre sidentin dhe ish-udhëheqësin e UÇK-së, Hashim Thaçi, si një burrë që e mban fjalën dhe ia ka njohur meritat në çlirimin e Kosovës. Ai gjithashtu ka thënë se në aspektin makro,ekonomik, këta ministra mburr,aveca duhet ta dijnë se në 2007 Thaçi e mori Buxhetin në 700 milionë dhe e rriti në mbi 2 miliard në vitin 2014. Ndërsa, sipas tij Qeveria e sotme nuk do të arrijë të bëj kurrë një rritje të tillë.Mavraj, në një rrëfim për emisionin Pressing, ka folur edhe për figur,ën e Hashim Thaçit, të cilin e ka njohur që herët dhe ka mbaj,tur raporte të mira gjatë gjithë kohës.

“Është burrë. Është burrë, meqenëse ti po më pyet direkt. Po – po, jo – jo, nuk mbaj mend që ka deviju nga ky qën,drim. Është meritor për historinë e Kosovës. Nuk mund ta nxjerr askush nga historia sepse është aty”, ka thënë Mavraj.Ai ka thënë se politikanët që shihen shpesh në ekran janë gjith,monë ndryshe prapa tij.“Jashtë ekranit, të gjithë këta janë të tjerë njerëz”, ka theksuar Mavraj.Mavraj ka thënë se ka qenë i kujdes,shëm që pas Iufj,tës të mos tregojë afërsi me shokët e tij në pushtet. Përkundër se i kanë bërë ofer,ta, ai ka thënë se asnjëherë nuk i ka pranuar.“Unë kam qenë i kujdes,shëm që të mos tregojë as afërsi, as ar miqë,si me askënd. Unë jam për ditë të zeza, në momente fes,tive mua nuk më sheh, nuk më gjen aty. Por, në momente kyçe pa dyshim që jam aty. Këta njerëz i kam njoftë para Iufj,tës, më kanë nderu, më kanë ofru shumë. Nuk i kam përbuz, por nuk i kam pranu dhe u kam thënë ofroja,ni tjetërkujt”, ka theksuar Mavraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *